Torggummans ägg producerar, förpackar och levererar ägg och skall i hela produktionskedjan bidra till en hållbar utveckling genom att:
– I hela processen använda ett kretsloppstänkande där god hushållning av råvaror ingår.
-Minimera energianvändning samt avfallsmängder
-Ett givande och nära samarbete med leverantörerna och en öppen kommunikation mot övriga intressenter.
-Skydda vår miljö, aktivt förbygga föroreningar samt efterfölja lagar och andra krav så att det utgör som lägst miniminivå.
-Tillfredsställa våra kunders specifika krav och förväntningar på produkter, livsmedelssäkerhet, leveranssäkerhet och pris.
-Engagerade medarbetare med positiv syn på verksamhetens utveckling.
-Ständig förbättring av verksamheten och lednings-systemet samt göra dessa synliga för personal och andra berörda intressenter.
-Kvalitet och Livsmedelsäkerhetsarbete ska ständigt vara i focus hos varje medarbetare. Genom att gemensamt förstå vår organisation och våra förutsättningar, kunna skapa ett ännu mer livsmedelsäkert ägg.
Färgelanda 20191230